Ana Sayfa Ana Sayfa
Bu Alana Reklam Verin Kazançlı Çıkın
BizimNuke Yardım Platformu :: Başlık görüntüleniyor - NSN News değişen & video Haber 2.2 Yenilikler
 Ana Sayfa  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları   •  Kayıt  •  Profil  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Giriş

Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder
Önceki başlık Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Sonraki başlık
Yazar Mesaj
bir_umut
+1
+1

MesajTarih: 12.09.2009 - 5:33 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

arkadaşlar NSN News 3.0.0 RC2 BN yükledim herşey tamam sadece sitede fck editör olmadıgından haber yazılacak kısım yok bizim nukeden indirdigim fck talimatlara göre kurdum yine cıkmadı haber yazılacak kısım fck editörü nasıl kurabilirim siteme simdiden teşekürler
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönder
Google
AdSense

MesajTarih: 12.09.2009 - 5:33 Başa dön

amanav
Site Yoneticisi
Site Yoneticisi

MesajTarih: 12.09.2009 - 10:53 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

sitemizden fck editörü indirip kurabilirsiniz.
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret etICQ Numarası
Editor
+1
+1

MesajTarih: 12.09.2009 - 10:05 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

Ali hocam haberleri facebokta nasıl paylaşabiliriz
ilksengul
+1
+1

MesajTarih: 23.07.2010 - 4:51 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

Merhabalar ben modulu sorunsuz bir şekilde kurdum fakat anasayfada ve devamında resim çıkmoyor.storyhome.html dosyasnda topicimae die bi kısım yoktu ben genede oraya haberresim değişkenini ekledim.

www.denizyildizlari.or.tr
ilksengul
+1
+1

MesajTarih: 23.07.2010 - 4:51 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

pardon

www.denizyildizlari.org.tr
muhsin
+1
+1

MesajTarih: 31.07.2010 - 6:50 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

Haberde video eklerken sadece youtube, google vs.. sitelerden video ekleyebiliyoruz. Ben bunlara birde vimeo.com dan video eklemek istiyorum, hangi dosyada değişiklik yapılması gerekiri bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşım yapabilirmi.
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret et
Birportal
Yonetici Adayi
Yonetici Adayi

MesajTarih: 04.08.2010 - 9:30 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

muhsin yazmış:
Haberde video eklerken sadece youtube, google vs.. sitelerden video ekleyebiliyoruz. Ben bunlara birde vimeo.com dan video eklemek istiyorum, hangi dosyada değişiklik yapılması gerekiri bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşım yapabilirmi.

üzülerekSöylüyorumKullandıgın Resim Galerisi de Çok Açık var Güzel Site Verilerini Yedekleirni tazelersen iyi olur derim zira bu sistemikulanan Siteler HACK girişimi Oluyor Tavsiyem Bu Galeriyi Kulanmamman
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderE-posta gönderYazarın web sitesini ziyaret etMSN Messenger
muhsin
+1
+1

MesajTarih: 20.08.2010 - 11:39 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

tavsiyen için tşk.
nuke sürümleri içerisinde en kullanışlı olan ve istenilen şekilde düzenlenebilen başka bir modül varmı bilmiyorum, elimden geldiğinde açıkları kapatabildim, eğer bildiğin başka açıklar varsa paylaşırsan sevinirim,

Birde asıl sorum video ekleme idi ama cevap gelmedi
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:      
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder
Önceki başlık Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Sonraki başlık
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız