Ana Sayfa Ana Sayfa
Bu Alana Reklam Verin Kazançlı Çıkın
BizimNuke Yardım Platformu :: Başlık görüntüleniyor - Video Stream 4.7.3 Çıktı
 Ana Sayfa  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları   •  Kayıt  •  Profil  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Giriş

Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder
Önceki başlık Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Sonraki başlık
Yazar Mesaj
rache
+1
+1

MesajTarih: 09.10.2009 - 12:11 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

Yorum tablosunu kaldirip asagidaki kodlari ekledim, cünkü bir öncekinde yorum hic eklenmiyordu...

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nuke_video_stream_comments` (
`id` int(9) NOT NULL auto_increment,
`vidid` mediumint(9) NOT NULL default '0',
`user` varchar(50) NOT NULL default '',
`date` varchar(50) NOT NULL default '',
`konu` varchar(72) NOT NULL,
`comment` text NOT NULL,
`aktif` int(9) NOT NULL default '1',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1;

fakat bu kodlari ekledikten sonrada Avatar ve Türkce karakter sorunu cikti..Bu sorunu nasil giderebilecegim, yardimci olurmusunuz.Asagida ki linkte de anlatmak istedigim görünmektedir...

http://www.darulerkam.biz/modules.php?name=Video_Stream&op=watch&id=70
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret et
Google
AdSense

MesajTarih: 09.10.2009 - 12:11 Başa dön

SIZINTI
+1
+1

MesajTarih: 11.10.2009 - 8:25 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

benimde şöyle bir isteğim olacak youtube videolarını nasıl izletebiliriz youtube.php dosyasını editlesek veya proksi üzerinden nasıl izletebiliriz.
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönder
gencyaz
+1
+1

MesajTarih: 12.10.2009 - 9:46 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

Bir Sey sormak istiyorum Ali abi Video_Stream 4.7.4 calışmanız var bu çalışmada Seo mevcutmu degil ise suanki 4.7.3 Kullanıcamda.

+1
+1

MesajTarih: 14.10.2009 - 7:59 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

rache yazmış:
Yorum tablosunu kaldirip asagidaki kodlari ekledim, cünkü bir öncekinde yorum hic eklenmiyordu...

`comment` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)

fakat bu kodlari ekledikten sonrada Avatar ve Türkce karakter sorunu cikti..Bu sorunu nasil giderebilecegim, yardimci olurmusunuz.Asagida ki linkte de anlatmak istedigim görünmektedir...

Modulü yapan veya editleyen arkadaslar,,yukardaki sorunu cözmeme yardim edemiyecekseniz, olumlu yada olumsuz bir seyler yazinki ona göre bende yoluma devam edeyim..nerdeyse bir hafta oluyo günde defalarca kontrol ediyorum, cevap veren yok...Sorun giderilecek bir sorun degilse hic olmazsa yazinda bilelim...Eski sürümü tekrar kurarim en azindan,,,,,Baslik aciyorsunuz, modul yapiyorsunuz ,paylasiyorsunuz , cok güzel. Allah rizasi icin de, sorunlarini dile getirenlerde ilgilenmeniz cok cok iyi olur...
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret et
amanav
Site Yoneticisi
Site Yoneticisi

MesajTarih: 14.10.2009 - 9:09 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

rache yazmış:
rache yazmış:

`comment` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)

Modulü yapan veya editleyen arkadaslar,,yukardaki sorunu cözmeme yardim edemiyecekseniz, olumlu yada olumsuz bir seyler yazinki ona göre bende yoluma devam edeyim..nerdeyse bir hafta oluyo günde defalarca kontrol ediyorum, cevap veren yok...Sorun giderilecek bir sorun degilse hic olmazsa yazinda bilelim...Eski sürümü tekrar kurarim en azindan,,,,,Baslik aciyorsunuz, modul yapiyorsunuz ,paylasiyorsunuz , cok güzel. Allah rizasi icin de, sorunlarini dile getirenlerde ilgilenmeniz cok cok iyi olur...

yeni eklenen tablonun karakter seti diğer tablolarla aynı olmalıdır.

bu işlem için phpmyadmine girip nuke_video_stream_comments tabloya tıklayın ve üst menüde yer alan İşlemler sekmesine tıklayın gelen sayfada Tablo Ayarları sekmesinden diğer tabloların dil seçeneğini bulup Git butonuna tıklayarak kayıt ediniz
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret etICQ Numarası
rache
+1
+1

MesajTarih: 14.10.2009 - 9:48 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

ilginize tesekkürler....

dediklerinizi defalarca uygulamama ragmen, sonuc hep ayni,,,anlamadim gitti...önceki sürümlerde böyle bir sorunla karsilamamistim,,,bu sürümün görünümü daha güzel oldugu icin kurdum...ama bu sorunu asamiyorum bir türlü....video_stream tablolarinin MYSQL deki dil secenegi diger tablolarla ayni oldugu halde karakter sorunu devam ediyor.....latin1,utf8 vesaire. gibi dil seceneklerinide denedigim halde sorun gitmedi....
.

Image
gencyaz
+1
+1

MesajTarih: 01.11.2009 - 9:47 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

Selam 4.7.1 Surumunu kurdum Burda bizimnuke.com'da herhangi bir videoyu ararken kolaylıkla cıkıyor. Ama ben kendı kurmus oldugum yerde cıkmıyor on videodan ıkı si cıkıyor arama sonucunda digerleri bulanamadi diyor defalrca denedım burda %100 sorunsuz tumunu buluyor burda olupta bizde olmayan bir ozelik varmı yada hata nerde lütfen yardımcı olurmusunuz.

Site Yoneticisi
Site Yoneticisi

MesajTarih: 01.11.2009 - 10:04 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

gencyaz yazmış:
Selam 4.7.1 Surumunu kurdum Burda bizimnuke.com'da herhangi bir videoyu ararken kolaylıkla cıkıyor. Ama ben kendı kurmus oldugum yerde cıkmıyor on videodan ıkı si cıkıyor arama sonucunda digerleri bulanamadi diyor defalrca denedım burda %100 sorunsuz tumunu buluyor burda olupta bizde olmayan bir ozelik varmı yada hata nerde lütfen yardımcı olurmusunuz.

stabilleştirilmiş 4.7.4 sürümüdür sitemizdeki.
Kullanıcının profilini görüntüleÖzel mesaj gönderYazarın web sitesini ziyaret etICQ Numarası
gencyaz
+1
+1

MesajTarih: 02.11.2009 - 6:28 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

amanav yazmış:
gencyaz yazmış:

4.7.4 Surumune NAsıl ulasicaz abi daha hizmete sunmamısın sanırım.
amanav
Site Yoneticisi
Site Yoneticisi

MesajTarih: 02.11.2009 - 6:54 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

gencyaz yazmış:
amanav yazmış:
gencyaz yazmış:

4.7.4 Surumune NAsıl ulasicaz abi daha hizmete sunmamısın sanırım.

o sürüm yavaş yavaş geliyor onu stabilize edip verecem dağıtıma...
Eternal
+1
+1

MesajTarih: 15.11.2009 - 2:46 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

4.7.3 seo sorunu nasıl cözerim seo ve pegatitle olmuyor en azindan pagetitle sorunu nasil hallederim?
yemlihan1
+1
+1

MesajTarih: 29.01.2010 - 6:39 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

selam öncelikle
ben video streamın guncel surumu yukledim her sey guzel calısıyor ama video duzenlemeye gıremıyorum acılmıyor yardım ederseniz sevinirim sitem www.lorsunlu.com
amanav
Site Yoneticisi
Site Yoneticisi

MesajTarih: 29.01.2010 - 6:42 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

rache yazmış:
ilginize tesekkürler....

dediklerinizi defalarca uygulamama ragmen, sonuc hep ayni,,,anlamadim gitti...önceki sürümlerde böyle bir sorunla karsilamamistim,,,bu sürümün görünümü daha güzel oldugu icin kurdum...ama bu sorunu asamiyorum bir türlü....video_stream tablolarinin MYSQL deki dil secenegi diger tablolarla ayni oldugu halde karakter sorunu devam ediyor.....latin1,utf8 vesaire. gibi dil seceneklerinide denedigim halde sorun gitmedi....
.

Image

mysql tabloların latin1 dil seti ile çalışırsa sorun olmaz.
kalbinnuru
+1
+1

MesajTarih: 30.04.2010 - 10:39 Alıntıyla Cevap GönderBaşa dön

Ben kendi sayfama 4.7.3 kurdum ama video eklediğimde açılmıyor bilgisayarımda internetdownload manager var direk dosyayı indir diyor bunu çözmek için ne yapmam gerekiyo video kendi veritabanımda kayıtlı
Önceki mesajları göster:      
Yeni başlık gönderBaşlığa cevap gönder
Önceki başlık Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Sonraki başlık
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız